1.Legumele se fierb aldente(cca 7 minute de la primul clocot)in apa cu un praf de sare apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga foarte bine.
2.Intr-o tigaie incinsa se presara cate 50 g de parmezan ras,se lasa sa se topeasca apoi se intoarce cu grija cu o paleta si pe cealalta parte dupa care se ia cu paleta si se pune fierbinte pe fundul unui castronel,cescuta sau pahar.La fel se procedeaza si cu celelate 3 cosulete.
3 Se prepara sosul de parmezan mixand la viteza maxima albusul cu un praf de sare pana se intasreste.Galbenusurile se amesteca cu smantana ,uleiul de masline,parmezanul ras si un praf de p-iper apoi punem vasul la bain marin amestecand continuu.Cand sosul se leaga adaugam albusul batut spuma tare si mai lasam 3 minute amestecand continuu.
Cand cosuletele s-au racit se scot de pe forme si se umplu cu legume fierte apoi se servesc ,fiecare,pe farfurie individuala cu sos cald de parmezan
Pofta buna!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii