Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros.
Se pun feliile de de muschiulet in juru aluminului asa incat sa se formeze un cosulet.
Cand sunt toate sase umplute cu muschiul de porc se aseaza in tava.
Cand sunt toate asezate in fiecare cosulet se pune deasupra fiecaria cate un ou crud
Apoi se adauga ceapa taiata rondele si patrunjelu se baga la cuptor.
Cand sunt gata bine rumenite se scot si se razuieste cascavalul afumat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii