Dupa ce s-au fiert ouale,se decojeaza,se taie in doua pe lung si se scoate galbenusul. Separat se face o compozitie din galbenusuri frecate cu ulei,pate,sare si piper.Cu ajutorul unei lingurite se umple ouale cu compozitia obtinuta;din ardei se taie fasii subtirele,toarte pt cosulete si la final se decoreaza cosuletul cu frunze de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii