1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu ulei de masline ,se sareaza si se aseaza una langa alta ,intr-o tava,pe hartie de copt.
Se fierb legumele in apa cu sare ,apoi se scurg bine si se pune cate o lingura in fiecare palariuta,se pune fasii de cascaval deasupra si se dau la cuptor,cca 30 de minute.
2.Intre timp cat se coc ciupercile,se pregatesc cosuletele.
Se ung forme de briose cu un strop de ulei.
Se bate oul cu laptele apoi se da fiecare felie de paine,pe ambele parti ,prin acest amestec,apoi se aseaza in formele de briose,cu grija ,formand cosuletele.
Dupa ce se fac ciupercile se baga formele de briose la cuptor si se lasa cca 20-30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Se scot cosuletele dupa ce s-au racorit bine,se lasa sa se raceasca bine apoi se umplu cu ciuperci cu legume.Se servesc reci.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii