Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline si sos de soia si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si coriandru.Se aseaza intr-o tava cu cateva boabe de piper, cateva foi de dafin , 2-3 linguri de ulei si 2-3 linguri cu apa.Cotletele astfel pregatite se dau la cuptor si lasam pana cand sosul din tava scade bine astfel incat cotletele sa fie ca si prajite.
Le-am servit alaturi de mamaliguta si mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii