Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru friptura.
Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente.
Cartofii se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata si se taie in doua.
In vasul aparatului se pune uleiul apoi se asaza bucata de carne. De jur imprejur se pun cartofii apoi se presara sare si condimentele pentru cartofi. Se pune usturoiul, crenguta de rozmarin, se presara peste tot si rozmarin maruntit apoi se toarna vinul.
Se pune capacul, se porneste aparatul, se seteaza pe functia High pentru 4 ore.
Dupa ce a trecut acest timp, se ridica capacul, se toarna bulionul si se mai lasa 30 de minute.
In acest timp se pregateste garnitura. Se poate servi ca si garnitura cartofii din Crock Pot, eu am pregatit si cous-cous pentru doritori.
Se taie ceapa marunt, se pune la calit in ulei, se adauga si cous-cous-ul, se amesteca si se lasa pana se rumeneste, se adauga boiaua apoi se toarna apa fierbine. Se amesteca si se lasa la foc mic sa fiarba pana se umfla pastele si nu mai au apa.
Se serveste alaturi de cotlet si muratura preferata.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii