Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru friptura.

Timp pregatire
330 minute
Complexitate
medie
Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 700 g cotlet de porc
  • sare, piper
  • condimente pentru friptura de porc Delikat
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 lg ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 3-4 cartofi rosii
  • condimente pentru cartofi Delikat
  • rozmarin maruntit
  • 100 ml bulion
  • Pt. garnitura:
  • 1 ceapa alba
  • 2 lg ulei
  • 200 g cous-cous
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lgt boia dulce
  • 600 ml apa fierbinte

Mod de preparare

Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru friptura. Se maseaza bine carnea cu aceste condimente.

Cartofii se curata, se spala si se taie in doua sau in patru pe lungime. Usturoiul se curata si se taie in doua.

In vasul aparatului se pune uleiul apoi se asaza bucata de carne. De jur imprejur se pun cartofii apoi se presara sare si condimentele pentru cartofi. Se pune usturoiul, crenguta de rozmarin, se presara peste tot si rozmarin maruntit apoi se toarna vinul.

Se pune capacul, se porneste aparatul, se seteaza pe functia High pentru 4 ore.

Dupa ce a trecut acest timp, se ridica capacul, se toarna bulionul si se mai lasa 30 de minute.

In acest timp se pregateste garnitura. Se poate servi ca si garnitura cartofii din Crock Pot, eu am pregatit si cous-cous pentru doritori.

Se taie ceapa marunt, se pune la calit in ulei, se adauga si cous-cous-ul, se amesteca si se lasa pana se rumeneste, se adauga boiaua apoi se toarna apa fierbine. Se amesteca si se lasa la foc mic sa fiarba pana se umfla pastele si nu mai au apa.

Se serveste alaturi de cotlet si muratura preferata.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise