Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.
Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. Feliile de cotlet se bat usor, se sareaza si condimenteaza bine si se aseaza apoi in vasul pentru marinat. Vasul se tine la frigider pana a doua zi.
Inainte de preparare se lasa sa se scurga dar nu prea mult , pentru a nu se usca.
Se prajesc la tava avand grija sa ramana cat mai suculente pentru a pastra aroma marinatei. Se servesc cu garniture de cartofi. Pofta buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii