Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.
Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. Feliile de cotlet se bat usor, se sareaza si condimenteaza bine si se aseaza apoi in vasul pentru marinat. Vasul se tine la frigider pana a doua zi.
Inainte de preparare se lasa sa se scurga dar nu prea mult , pentru a nu se usca.
Se prajesc la tava avand grija sa ramana cat mai suculente pentru a pastra aroma marinatei. Se servesc cu garniture de cartofi. Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii