Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.
Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. Feliile de cotlet se bat usor, se sareaza si condimenteaza bine si se aseaza apoi in vasul pentru marinat. Vasul se tine la frigider pana a doua zi.
Inainte de preparare se lasa sa se scurga dar nu prea mult , pentru a nu se usca.
Se prajesc la tava avand grija sa ramana cat mai suculente pentru a pastra aroma marinatei. Se servesc cu garniture de cartofi. Pofta buna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii