Cotlet de vita marinat

Timp pregatire
1590 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de vita marinat

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • bucata de cotlet de vitel 1500-2000 gr
  • 1pahar devin rosu
  • boabe de coriandu
  • frunze de la 1 ramura de rozmarin
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 linguri zahar brun
  • sare,piper
  • 1lingura de bulion

Mod de preparare

Se face o marinada din vin cu boabe de coriandu si thimin,frunze de rozmarin bulion,usturoi zdrobit si zahar si se pune bucata de carne in marinata si se lasa peste noapte la frigider.Este bine de pus intr-un vas cu capac ca sa se macereze bine.

A doua zi se incinge bine gratarul,se unge bine cu ulei si se incepe a frige carnea pe care am scos-o cu o ora inainte si am lasat-o sa se scurga de marinata.Se frige ca-m jumatate de ora pe fiecare parte pina carnea este bine fripta dar la mijloc ramine roz.Marinada care ramane in tigaie dupa ce am pus carnea la fript se pune pe foc mic pina scade putin si se poate servi alaturi de carnnea fripta.Se taie felii subtiri si se serveste cu cartofi copti si salata de cruditati.Este foarte gustos caci marinata ajuta cotletului,capata un gust mai bun.Este bine de invelit in aluminium imediat ce-am luat-o de pe gratar si de asteptat 5 minute inainte de o taiem felii astfel sucul nu iese din carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise