Cartofi:
Se taie rondele si se aseaza intr-o tava de iena unsa cu unt si condimentam cu sare si piper
Cotletul:
Il portionam si il batem cu ciocanul de snitele.Il condimentam si il prajim in ulei pana se rumeneste(am folosit cotlet afumat fiindca ai da o aroma fina si bogata dar se poate folosi si cotlet normal).Il luam din tava si il punem la racit.
Sosul:
Hreanul il punem la macerat cu otetul min 1 ora.In uleiul ce a ramas de la cotlet topim 100gr de unt punem faina si stingem cu laptele.Adaugam smantana si hreanul macerat potrivim de sare si piper.
Cotletele le fierbem 1-2 minute in sos.Punem cotletele peste cartofii din tava peste care turnam sosul iar pe deasupra radem cascaval.Dam la cuptor pana se gratineaza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii