Cotlet in sos de hrean

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Cotlet in sos de hrean

Ingrediente

  • 4-5 lingurite de hrean(daca e din magazin daca e proaspat 2 lingurite)
  • 100gr de unt
  • 150 ml de lapte
  • 100gr de smantana
  • 100 gr de cascaval
  • 4-5 lingurite de otet
  • o lingura faina alba
  • sare piper
  • cotlet de porc afumat
  • cartofi fierti

Mod de preparare

Cartofi:

Se taie rondele si se aseaza intr-o tava de iena unsa cu unt si condimentam cu sare si piper

Cotletul:

Il portionam si il batem cu ciocanul de snitele.Il condimentam si il prajim in ulei pana se rumeneste(am folosit cotlet afumat fiindca ai da o aroma fina si bogata dar se poate folosi si cotlet normal).Il luam din tava si il punem la racit.

Sosul:

Hreanul il punem la macerat cu otetul min 1 ora.In uleiul ce a ramas de la cotlet topim 100gr de unt punem faina si stingem cu laptele.Adaugam smantana si hreanul macerat potrivim de sare si piper.

Cotletele le fierbem 1-2 minute in sos.Punem cotletele peste cartofii din tava peste care turnam sosul iar pe deasupra radem cascaval.Dam la cuptor pana se gratineaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise