Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa . Usturoiul se curata,iar jumatate se taie felii asezandu-se peste ceapa,iar cealalta jumatate se piseaza si se adauga peste friptura.
Cotletele se spala,se sterg ,se infasoara individual in folie de plastic(de impachetat alimentele) si se bat putin pe ambele parti. Dupa ce le-am batut le ungem cu putin mustar pe ambele parti ,infigem cate 3-4 cuisoare in fiecare bucata de cotlet,se condimenteaza dupa gust dupa care le asezam in tava peste patul format din feliile de ceapa si usturoi,iar carnatii se inteapa din loc in loc cu o scobitoare asezandu-se si ei in tava.Se acopera cu vin si se introduce tava la cuptor.Cand s-a rumenit se intorc si pe cealalta parte,adaugam usturoiul pisat si stropim din cand in cand cu sosul din tava.Cand intoarcem cotletele trebuie sa le intoarcem cu grija sa nu cada ceapa care s-a prins pe partea care a stat direct pe pat...Va avea un efect aparte...
Cine doreste ca sosul sa fie rosu poate adauga putina pasta de tomate,dar sosul oricum prinde o culoare placuta de la ceapa rosie.
La aceasta friptura nu se adauga apa deloc.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii