Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010
Ingrediente
un cotlet de cca.1 Kg, 20-25 cm cirnat afumat, 1 ardeu rosu, 1 castravete murat, 1 morcov fiert, 6 fasii bacon (kaizer) afumat, 1 pahar vin alb, sare, piper, ulei, ata de bucatarie
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati se se despica la fel( ca si cum ati deschide o carte)Se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se incepe a inrola.prima data se pune pe marginea carnii bastonase de ardei (de grosimea unui deget)se infasoara, pe urma fisii de castravete murat, se infasoara, cirnatul intreg, se infasoara, bastonase de morcov fiert, se infasoara,la urma o fisie de bacon (kaizer).Cind ati terminat de inrolat carnea cu toate ingredientele, se leaga cu ata de bucatari, se aseaza in tava cu putin ( 1 lingura ) de ulei, se acopera cu restul de fisii de bacon (kaizer), se toarna vinul alb si se introduce la cuptor cam doua ore la 200º C stropind din cind in cind cu zeama din tava.Catre sfirsit se intoarce ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.Cind este gata se scoate ata si se strecoara sosul format in tava.
Se poate servi cald cu garnitura de cartofi sau zarzavaturi, sau rece ca si aperitv.
Arata foarte bine cind este taiat si este foarte gustos .
Va doresc pofta buna si sper sa va placa.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet umplut" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Am inceput cu prepararea compozitiei pt carnat. Intr-un castronas amestecam foarte bine carnea tocata,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010
Foarte apetisant!!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010
Un deliciu...
vera (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010
arata ft bine!apetisant de bine!