Cotlete de miel cu linte rosie si salata de verdeturi, pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cotlete de miel cu linte rosie si salata de verdeturi, pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Ingrediente

  • -6 cotlete de miel
  • Marinata pentru carnea de miel:
  • -5 catei de usturoi
  • -2 linguri de vin alb
  • -1 plic de rosii uscate
  • -1/4 lingurita ardei chilli
  • -5-6 linguri ulei de masline
  • -sare si piper
  • Pentru linte:
  • -300 gr. linte rosie decorticata
  • -1 legatura ceapa verde
  • -1 cana supa de legume
  • -1 catel de usturoi ras
  • -sare si piper
  • -ulei de masline
  • Salata:
  • -1 punga de amestec de salata
  • -2 bucati de lime
  • -sare si piper proaspat macinat
  • -ulei de masline
  • Decor:
  • -frunzulite de creson

Mod de preparare

*Pentru inceput...

Curatam usturoiul si il taiem rondele fine.

*Pregatim marinata pentru carnea de miel:

1.Punem intr-un castron toate ingredientele pentru marinata si le amestecam bine cu o lingura.

2.Asezam in castron cotletele de miel si le ungem peste tot cu acest amestec.

3.Cand cotletele sunt bine ''imbracate'' in sos, le asezam in caserola pentru marinare rapida.

4.Punem capacul caserolei si o vidam cu ajutorul aparatului Food Saver. In doar cateva minute carnea va fi marinata, fara a mai fi necesar sa o lasam in marainada pana a doua zi.

5.Dam caserola rece pentru o ora.

*Dupa acest timp incepem sa pregatim lintea;

1.Punem intr-o cratita ceapa verde taiata rondele fine si o parlim usor.

2.Adaugam apoi usturoiul si dupa 1 minut punem lintea, sare, piper, supa de legume.

3.Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc lejer pana aceasta este patrunsa.

*Intre timp pregatim salata si punem cotletele la prajit.

1.Punem salata intr-un castron, adaugam uleiul de masline, sare, piper si zeama de lime.

2.Amestecam lejer pana totul este bine asezonat.

3.Intr-o tava grill punem chiar foarte putin ulei de masline.

4.Adaugam cotletele in grillul fierbinte si le prajim frumos pe ambele parti.

5.Cand lintea, salata si cotletele sut gata, le asezam pe un platou, salata intr-un castron dragut si lintea intr-o tigaie.

6.Servim totul fierbinte decorat cu frunzulite de creson si lime.

Pofta mare va doresc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise