1)Cartofi se taie cuburi si se fierb in apa cu sare mare.Intre timp se condimenteaza cotletele cu sare,piper,usturoi granulat(optional)si cimbru sau alt condiment care va place.2)Cartofi fierti se scurg,se amesteca cu unt,lapte,galbenus,sare,piper,noz-moscada,la urma sucul de lamaie.3)Cotletele se prajesc la foc mediu,se adauga usturoiul si caril(colorantul),brandy sau vinul.Daca a-ti optat pt.vin puneti capac aprox.5 min,daca e brandy mai putin.Se pune smantana si se lasa la fiert pana se obtine un sos crema(depinde cat de gros va place),la sfarsit se adauga mustarul si se amesteca bine.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii