Cotlete umplute cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cotlete umplute cu ciuperci

Ingrediente

  • 4 cotlete mai groase
  • cu os
  • 300 g ciuperci Champignion
  • un ardei rosu
  • o ceapa rosie
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • o legatura de marar verde
  • un ou
  • piper
  • o lingura amestec de legume deshidratate fara sare
  • ierburi aromate de Provence
  • 100 ml vin de butuc
  • 10 boabe negre de piper
  • 3-4 foi de dafin

Mod de preparare

Se spala si se sterg cotletele apoi se cresteaza cu un cutit ascutit,pe cantul carnos,astfel incat sa facem un portofel fara a intepa carnea.Se cresteaza pana la os,dar fara a taia marginea cotletului.Se sasreaza si in afara si in interior,se condimenteaza.

2.Se spala si se curata zarzavatul apoi incingem o picatura de ulei si calim la foc iute,ceapa rosie taiata juliei,si ardeiul feliat subtire.Dupa cateva secunde adaugam si ciupercile feliate subtire,dam cu sare si piper,condimentam cu ierburi aromate si presaram si un pic de legume deshidratate.Mai lasam un pic pe foc apoi tragem tigaia si presaram marar verde tocat marunt.Lasam sa se raceasca apoi adaugam si oul batut.Cu aceasta umplutura se umple fiecare buzunar al cotletelor apoi partea taiata se prinde cu cate 2 scobitori de bambus.

3.Se aseza in tavita ,cu oasele in jos si gura prinsa cu scobitori,in sus,se ung cu ulei si se presara deaspra legume deshidratate fara sare.Se toarna vinul cu 2 pahare de apa rece,un praf de sare ,boabele de piper,foile de dafin.Se acopera tavita cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30 de minute.Se descopera de folie si se mai lasa inca 40-50 minute,la foc potrivit,udandu-se cotletele din cand in cand cu zeama din tava.Se lasa pana se rumenesc frumos.Se servesc fierbinti cu o garnitura de cartofi sau ciuperci si morcovi sotati.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise