Se face un aluat in robotul de bucatarie din toate ingredientele (in afara de sare ). Daca daca este lipicios, se mai adauga faina si se framinta. Abia acum se se adauga sarea. Se framinta inca putin si se lasa la dospit o ora.
Dupa o ora se aseaza aluatul pe masa, se imparte in 4 bucati si fiecare bucata in 4. Se rostogoleste fiecare bucata in mina si se formeaza un optar. Se aseaza pe o tava tapetata cu pergament, se unge cu ou si se presara cu susan. Se mai lasa putin acoperit in tava sa mai creasca dupa care se coc la 190 de grade (cuptorul incalzit dinainte) pina se rumenesc 30 - 40 de minute. Sint splendizi cu unt proaspat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii