Punem ingredientele pentru aluat, in cuva masinii de paine, in ordinea enumerata si setam pentru framantat si dospit.
Intre timp pregatim semintele, in boluri separate, iar oul evident intr-un alt bol, il batem bine cu o furculita.
Cand aluatul este gata dospit, il golim pe planseta de lucru, putin infainata si impartim aluatul in gramajoare mai mici sau mai mari, depinde cum doreste fiecare.
Formam suluri subtiri, pe care le rasucim doua cate doua, apoi le taiem si le unim capetii. Asezam covrigii in tava tapetata cu hartie de copt si mai lasam cam 15’ sa creasca. Ungem fiecare cofrig cu ou batut si presaram deasupra seminte. Dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 45’.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii