Adaugam ingredientele in cuva masinii de paine, in ordinea enumerata si setam aparatul pentru framantat si dospit.
Cand aluatul este gata de prelucrat, adica dospit, frumos crescut , il rasturnam pe planseta de lucru si-l impartim in bucatele mici din care formama rulouri lungi, subtiri, din care formama cornuletele(vezi foto).
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Intr-un bol, ajutandu-ne de o furculita, batem oul cu laptele si cu ajutorul unei pensule de silicon, ungem cornuletele. Presaram chimen deasupra si le dam la copt (cuptorul fiind preincalzit), pentru 20-25’.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii