Cozile de stevie se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare timp de 5-10 minute.Cand sunt gata ,se pun la scurs si se usuca cu un servetel de bucatarie.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de oregano uscat. .Se pune uleiul la incins intr-o tigaie si dam fiecare coada de stevie prin faina,oul batut si le prajim pe ambele parti in uleiul bine incins.Cand sunt gata,le asezam pe un servetel de bucatarie absorbant pt a elimina excesul de ulei.Se servesc ca aperitiv .Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii