Am facut aluatul la masina de paine.Cand a fost gata,l-am rasturnat pe planseta tapetata cu faina si l-am împartit în 2 parti.
Am intins prima foaie am pus rahat si am rulat-o.La fel am procedat si cu a doua,dupa care le-am împletit.
Am îmbracat tava în hartie,am pus cozonacul,l-am uns cu galbenus amestecat cu putin lapte,am pus fulgi de migdale deasupra si l-am lasat sa creasca timp de 1 ora la loc cald(pe pervaz deasupra caloriferului).
Se încearca cu un bat de frigarui.Va recomand sa-l încercati!
Este foarte aromat si pufos!
Va urez pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii