Se amesteca drojdia cu 1-2 polonice de lapte si cateca linguri faina si se lasa la dospit.
Se fierbe restul de lapte cu zaharul si aromele,apoi se raceste putin.
Faina se pune intr-un vas cu laptele, galbenusurile si maiaua. Se omogenizeaza, apoi se framanta foarte bine cu untul topit pana cand face bule.
Se lasa la dospit 2 ore.
Se imparte apoi in 4.Se intinde cate o foaie, se umple cu rahat si se ruleaza strans.
Se pune in forme de cozonac tapetate cu hartie de copt, si se mai lasa la dospit 1 ora.
Se coace la cuptorul incins la 180oC timp de 45 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii