Pentru aluat am folosit masina de paine. In cuva masinii se pun ingredientele in ordinea urmatoare: laptele,oul,margarina topita si racita,fructoza,zaharul vanilat,sarea,coaja de portocala,faina si drojdia ,dupa care se selecteaza programul pentru framantare. Intre timp se prepara umplutura. Intr-un castron se adauga nuca cu cacao,fructoza si esenta de rom.
Dupa terminarea programului,se ia aluatul si se intinde o foaia subtire,se unge cu untul topit si se intinde umplutura,se ruleaza si se taie in bucati de 4-5 cm.
Se pregateste cu hartie de copt o tava rotunda si se aseaza in cerc bucatile rezultate. Se lasa sa creasca o jumatate de ora,dupa care se ung cu oul batut cu lapte si se da la cuptor,la foc potrivit ,pentru aproximativ jumatate de ora.Daca se doreste,cat timp este cald, se poate unge cu miere.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii