Lasati sa se decongeleze aluatul, desfaceti foaia, intindeti pasta de tomate, presarati bucatele de masline negre si verzi fara samburi, piperati, presarat cascaval razuit, rulati foaia strans si taiati felii de grosimea degetului cu ajutorul unui cutit zimtat. Ungeti fiecare felie cu ou batut amestecat cu putina apa rece. Asezati feliile unse intro tava, pe hartie de copt si dati tava la cuptorul pe care l-ati incins dinainte, timp de 25-30 minute. Urmariti crantanelele dupa 15-20 minute sa nu se arda. La mine coptul a durat cam 25-30 minute. Dupa acest timp scoateti tava din cuptor lasati sa se raceasca, apoi asezati crantanelele pe servetel absorbant sa se raceasc putin. Sunt foarte gustoase atat calde cat si reci, se potrivesc bine cu bere sau vin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii