Se curata pestele de solzi si mate,se sareaza si se lasa asa 15 min.In timpul asta se pregatesc legumele,se spala si se curata ardeii,rosiile ,morcovul si ceapa.Ceapa si morcovul se taie rondele ardeii fasii subtiri,rosiile felii.
Pestele se unge bine cu ulei,se umple cu cateva feliute de usturoi,se condimenteaza cu sare si piper si se presoara deasupra feliutele de ceapa, de usturoi ,foile de dafin,sucul de rosii,ardeii si o cana de apa,si se pune tava in cuptor pt o jum de ora. Cand pestele capata o culoare frumoasa,se intoarce cu grija si se pune iar in cuptor.Se adauga si rosiile.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii