Pestele se curata, se spala bine, se cresteaza si se da cu sare, punandu-l cateva ore la rece. Dupa ce-si trage sarea se spala, se condimenteaza cu piper,cate un catel de usturoi in buzunarele formate, dupa care se pune intr-o tava unsa cu unt, pe un pat de rosii (1/3 dintre ele taiate felii) si ceapa (taiata pestisori). Se adauga si o jumatate pahar de vin alb si se da la cuptorul, incins in prealabil, pentru cca 30 min. Se stropeste din cand in cand cu restul de vin.
Dupa ce pestele s-a rumenit se adauga rosiile ramase, taiate felii, ardeii taiati fideluta, cimbrul si se mai lasa in cuptor pentru inca 15-20 minute.
Se decoreaza cu verdeata tocata marunt si lamaie si se poate servi cald cu mamaliguta.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii