Crapul se spala si se cresteaza, se sareaza pe dinafara si pe dinauntru.
0,5 cepe se taie in bucati mari, cartofii se curata si se taie in rondele de 2-3 mm, 1,5 cepe se taie in fideluta, morcovul se taie in 4 buc, radacina de patrunjel se taie in 4 buc, patrunjelul verde se toaca mare.
Se cresteaza crapul pe fiecare parte si in fiecare crestatura se introduce o feliuta de Bacon. Se umple pestele cu patrunjelul, morcovul, cu 0.5 cepe taiate mari, patrunjel verde tocat, ramura de rosmari si 0,5 lamai taiete rondele, se stoarce zeama din 0,5 lamai peste peste.
Intr-o tava adanca se pune ulei de masline, se pun cartofii taiati rondele si 1.5 cepe taiate rondele, deasupra se pune crapul umplut si impanat cu Bacon se toarna ulei de masline. Se baga tava in cuptor preincalzit la 180 ° pe nivelul doi de jos al cuptorului se lasa aprox. 40 - 45 min, apoi se ridica temperatura la 250° ( de preferat Grill) se mai lasa 10-15 min la rumenit.
Mujdeiul:
8 -9 catei de usturoi, o lingurita rasa de sare de mare, 100 ml de ulei de masline se introduc in recipientul blenderului se amesteca cu blenderul 2-3 min. se mai adauga cativa stropi de apa calda se mai amesteca si se baga la frigider.
Se serveste cu legumele din umplutura, cu mujdei si cartofii di tava
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii