Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant
.Facem un sos din ulei de masline,zeama de lamaie ,oregano ,sare si piper si turnam peste bucatile de peste.Dam la frigider pentru circa 30 min. apoi scoatem pe rand bucatile de peste ,le dam prin faina ,scuturam surplusul de faina si prajim in ulei incins.Cand este bine facut si frumos rumenit pe o parte intoarcem si prajim si pe cealalta parte.Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant si servim imediat ,cu lamaie si garnitura dupa preferinta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii