Se sareaza pestele si se lasa la frigider 1 ora ca sa traga sarea. Se scoate dupa 1 ora si se pune pe o folie de aluminiu. Se unge cu ulei pe ambele parti, se pune piper, nucsoara, ghimbir si felii de lamaie tot pe ambele parti, se inveleste bine in folie de aluminiu si se pune intr-o tava potrivita. In tava se pune apa cam de doua degete si se introduce in cuptorul preincalzit. Se tine cam o ora si un sfert.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii