Am taiat crapul curatat si spalat pe spate, l-am sarat, am amestecat tonul maruntit cu pasta de ardei si am umplut crapul, am pus boia de ardei iute, un catel de usturoi, ceapa verde, ardei kapia. In tava am pus hartie de copt, ulei, legume maruntite si sare. Am asezat crapul umplut in tava si l-am acoperit cu felii subtiri de slaninuta ardeleneasca si am turnat niste vin alb. La jumatatea timpului de coacere am mai pus putin vin alb. L-am intors cu ajutorul unui fund de plastic subtire si am asezat jumatate din feliile de slaninuta ardeleneasca pe deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii