Cartofii se fierb 15 minute,se scot,se racesc si se taie felii mai groase;
Intr-o tigaie cu putin ulei de masline,calim crenvustii,la foc domol,iar cand acestia au inceput sa se coloreze,adaugam,cartofii,amestecam cu atentie,scuturand tigaia usor,pt anu sfarama cartofii;
Se asezoneaza cu sare ,piper si patrunjel,se servesc cu cascaval ras deasupra!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii