Creierul se opareste 3 min, in apa cu putina sare si otet.
Creierul se opareste 3 min, in apa cu putina sare si otet, se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.
In trei boluri se pune faina, pesmetul si ouale batute cu sare, piper, usturoiul foarte bine pisat si putin cimbru.
Se trece fiecare bucata de creier prin faina, ou, pesmet, apoi se pune in vasul cu ulei, pe foc.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie sa-si elimine surplusul de ulei.
Pentru salata, se toaca varza fideluta, se freaca cu putina sare, apoi se amesteca cu putin ulei si otet.
Se serveste creierul pe farfurie alaturi de cartofi dupa preferinta fiecaruia, prajiti sau fierti si salata de varza rosie.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii