autor:

GELLERT RAMONA

» » Aperitive

CREMA DE BRANZA

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
500 gr. branza de vaci, vegeta dupa gust, putina sare, 2-3 linguri pline de maioneza, 1 ceapa rosie mica, cateva fire de patrunjel, ardei rosu pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se sfarama branza de vaci, se adauga maioneza si sare si vegeta dupa gust.Se amesteca bine. Se taie ceapa si firele de patrunjel marunt si se adauga in crema de branza. Se amesteca, se pune toata compozitia intr-un bol si se orneaza cu ardei rosu
Daca ti-a placut reteta noastra "CREMA DE BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Am pus pe rând, într-un vas, ingredientele pentru aluatul de clătite și am omogenizat, obținând

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Spalam rosiile si le stergem cu un servet. Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de

7 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

  • 11 comentarii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    foarte buna ! ce-i drept si mie imi place tot cu marar

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 13 august 2010

    forte buna crema si sanatoasa

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Rapid si gustos!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Buna bunuta crema asta... Mararul nu poate lipsi de la ea !!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Foarte buna. Eu nu folosesc vegeta,doar sare si piper.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Si eu tot cu marar o fac.............este foarte buna.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Si eu pregatesc aceasta reteta ,doar ca pun marar.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Cred ca e delicioasa. Eu obisnuiam sa cumpar de la supermarket, dar cu reteta asta cred ca ma apuc sa-mi fac singura. Oare nu merge sa bag toate ingredintele in blender? Cred ca ar iesi mai fina... o sa incerc! Ramona, multumim de reteta!

    • ica

      ica (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      E foarte buna mai ales unsa pe paine

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      E delicioasa.Si eu pregatesc des aceasta reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Cred ca e buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. branza de vaci
  • vegeta dupa gust
  • putina sare
  • 2-3 linguri pline de maioneza
  • 1 ceapa rosie mica
  • cateva fire de patrunjel
  • ardei rosu pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

6 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

225 voturi    41 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

7 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

foarte buna ! ce-i drept si mie imi place tot cu marar

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi la cuptor umpluti cu branza