Aperitiv sau gustare, crema Liptai se preteaza atat la sandwitch-uri cat si ca umplutura pentru rosii, ardei, oua, diferite platouri, etc.
Puneti intr-un vas de blender branza, smantana, uleiul, ketchup, boia, sare si piper, apoi mixati totul 10-15 secunde.
Dregeti gustul de sare si piper, apoi rasturnati pasta intr-un castron. Garnisiti cu patrunjel tocat, frunze de patrunjel, felii de peperoni, castraveti, etc. Daca nu aveti un blender, puteti folosi mixerul sau un tel sub forma de para. Va fi la fel de buna. Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii