autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Crema de ciocolata pentru tarta

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2010

Ingrediente
1 pahar de zahar, 200 gr ciocolata amaruie, 1/4 pahar apa, 200 gr de unt sau margarina, 2 oua, 1lingura faina pentru prajituri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topeste ciocolata cu apa si zahar pina zaharul se topeste si ciocolata s-a topit. Adaugam untul si luam de pe foc amestecam bine dupa care adaugam lingura de faina si la urma ouale si amestecam bine sa nu se coaguleze. Se toarna umplutura pe aluatul de tarta iar pe deasupra se face o retea din bucatele de aluat. Se da la cuptor la 180 de grade pina se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata pentru tarta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea iar cand da in clocot se adauga faina in bloc amestecandu-se

40 voturi    18 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar de zahar
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1/4 pahar apa
  • 200 gr de unt sau margarina
  • 2 oua
  • 1lingura faina pentru prajituri

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Ciocolată de casă în două culori