Taiem dovlecelul ,morcovul si cartofii in cubulete, ai spalam si-i punem intr-o olicica de 5 litri sub presiune (merge si normala)Adaugam rosia taiata in 4 ,acoperim cu apa .Punem sare si lasam sa fiarba.Luam spuma si punem uleiul si capacul la oala .Lasam la foc 25 minute(daca oala este normala 35 minute).Apoi scoatem toate legumele si le mixam impreuna cu brinza topita si jumatate din bacon adaugind zeama daca este necesar.trebuie sa ramina crema grosuta.punem pe farfurii si presaram cu baconul ramas.Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii