Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune
compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se deface tifonul,crema astfel obtinuta se poate folosii ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosii la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.
Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proastata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intrt-o emisiune Tv.la Anna Olson.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii