Se amesteca iaurtul cu smantana intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune
compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se deface tifonul,crema astfel obtinuta se poate folosii ca atare sau amestecata cu diferite ierburi proaspete,sau o puteti folosii la creme pentru prajituri.Se poate pastra in frigider 4-5 zile.
Este un mod farte bun si simplu de a obtine crema proastata si ieftina facuta in casa.Aceasta reteta am vazut-o intrt-o emisiune Tv.la Anna Olson.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii