Se curata merele de coaja (pastrati cateva bucati cu coaja pentru garnisit), se dau pe razatoarea mare si se pun la foc cu zaharul intr-o craticioara pana scade zeama. Bucatile cu coaja se taie feliute subtiri si se stopesc cu zeama de lamaie ca sa nu se innegreasca. Restul fructelor se curata si se taie felii si bucati mici.
Puneti intr-un castron praful de cremsnit si amestecati-l cu laptele 3 minute.
In 6-8 pahare sau castronele puneti pe fund merele calite, bucati de fructe pe margini, in mijloc crema, infigeti in fiecare cate un piscot, apoi garnisiti cu bucati de fructe, feliutele de mere, dulceata, frunzulite de menta si cine doreste cate o lingurita de frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii