Se pun 150g zahar intr-un vas mai adanc pe care-l asezi la foc mic. Se lasa cratita pe foc pana ce zaharul se caramelizeaza si capata o culoare maronie. Apoi se intinde pe peretii vasului.
Se bat foarte bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat, se toarna laptele putin cate putin, faina in ploaie, esenta de rom si se da la cuptor circa o ora.
Dupa ce se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se pune la frigider pana a 2a zi.
Atunci se rastoarna pe o farfurie si se serveste. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii