Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
In fiecare dovleac se pune cate o lingura de miere si se presara putina scortisoara.
Se incalzeste laptele usor impreuna cu semintele din pastaia de vanilie, zaharul, coniacul si batonul de scortisoara.
Se bat bine ouale si se amesteca treptat cu laptele caldut.
Compozitia obtinuta se toarna in dovlecii tapetati cu miere si scortisoara.
Se dau dovlecii la cupor pentru 25-30 de minute.
Dupa ce s-a copt crema, se presara deasupra in fiecare dovleac cate o lingurita de zahar si se arde cu torta.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii