Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
Se spala dovlecii; se taie un capac si se indeparteaza semintele.
In fiecare dovleac se pune cate o lingura de miere si se presara putina scortisoara.
Se incalzeste laptele usor impreuna cu semintele din pastaia de vanilie, zaharul, coniacul si batonul de scortisoara.
Se bat bine ouale si se amesteca treptat cu laptele caldut.
Compozitia obtinuta se toarna in dovlecii tapetati cu miere si scortisoara.
Se dau dovlecii la cupor pentru 25-30 de minute.
Dupa ce s-a copt crema, se presara deasupra in fiecare dovleac cate o lingurita de zahar si se arde cu torta.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii