Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si 4 linguri de lapte. Se separa ouale iar galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste compozitia cu margarina dar dupa recirea acesteia. Se Adauga faina si laptele rece amestecand continu. Se bat albusurile spuma dupa care se pune zaharul vanilat. Se pune totul intr-un vas mai mare si se amesteca cu lingura de lemn de sus in jos,incet. Se unge o tava cu ulei,se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit 45 min,iar ultimele 5 minute se da focul mai tare sa se rumeneasca.
Se serveste rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii