Ingrediente
-1 pachet de aluat de foietaj( 500g)congelat, -1 conserva de crenvurşti, -1 ou, -mac
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
12 voturi
Mod de preparare
Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.
Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele.
Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu apa; se presara cu mac.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade 18-20 de minute pana aluatul ia o culoare aurie.
Pofta buna!
Reteta am gasit-o pe bucataras.ro la prietena mea Madi_marin
http://www.bucataras.ro/retete/foitaj-cu-crenvursti-4460.html
Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012
Sora mea face des, ea le face mai lungi si crestează aluatul pe margine. Pune cârnati subtiri în mijloc. Sunt de efect la musafiri! Frumoasă prezentare, Mihaela!
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012
Nu am mancat cu crenvursti, dar suna interesant!
Gabri...Ela (Chef de cuisine) , 03 februarie 2012
Merita incercat!
Geanina (Chef de cuisine) , 01 februarie 2012
Suna bine tare si arata demential!!!!Am un aluat foietaj in congelator,zilele astea sigur testez reteta.*****