Crenvustii se taie in bucati si se introduc cate 3,4, 5 buc de paste prin ele.Se pune pe foc o oala cu apa si sare, iar cand apa fierbe se adauga crenvustii nostri "dantelati" .Se fierb pana cand pastele sunt fierte in functie de preferinta (10-15 min.).
Se pot servi ca atare sau impreuna cu sosul preferat, branza si cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii