Reteta postata pe: 04 mai 2014
Ingrediente
Aluat:, 1 cana jumate de faina, 2 linguri de untura, 1 plic de drojdie uscata, 1 varf de sare, 1 varf de zahar, lapte, , Compozitie:, 1 lingura sos de pizza, 1 lingura de mustar, 1 lingurita de ulei, 14 crenvursti taiati in doua, 1 ou,, susan
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Punem intr-un castron faina, untura, drojdia, sarea si zaharul si incepem sa framantam, punem incet, incet cate un pic de lapte pana facem un aluat care nu se mai lipeste de mana. O lasam o jumatate de ora sa se odihneasca. Pe urma intindem aluatul cu sucitorul. Dupa ce am intins aluatul, il taiem fasii lungi. Ungem pe urma aluatul cu pasta facuta din sosul de pizza cu mustar si ulei, punem cate o jumatate de crenvurst pe o fasie de aluat si rulam. Procedam la fel cu fiecare in parte. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou si presaram deasupra susan. Le dam la cuptor pana se rumenesc bine. Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Framanti un aluat din faina,unt ,smantana,sare si un ou..Dai forma unei mingii si lasi 2 ore la rece.Tai
Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.
Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.
Crenvurştii
12 voturi
7 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate