Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit in apa cu sare. Am tocat o ceapa si am calit-o in ulei iar cand si-a schimbat culoarea am adaugat crevetii scursi. Am pus vinul, am adaugat o lingura de delikat si am lasat sa fiarba. Intre timp am pregatit un mujdei din usturoi, o lingurita delikat, ulei si 50 ml apa. Am adaugat mujdeiul peste creveti si am lasat sa fiarba cca 1 ora acoperind cratita cu capac, pana cand a scazut tot si crevetii s-au fiert.
I-am servit cu paine pe vatra calda si sfecla rosie murata.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii