Pieptul de pui se spala,se sterge si se taie in bucati de cca.3-4 cm lungime,dandu-le forma dorita,iar grosimea pieptului se pastreaza...
Bucatile de piept nu se vor bate...
Separat facem un amestec din feliile de paine prajite, sfaramate ca un pesmet mai grunjos,pesmet fin si cerealele sfaramate( nu macinate),iar ouale se bat cu sare, piper, oregano,nucsoara dupa gust.
Bucatile de piept se tavalesc prin amestecul de cereale si pesmet pe ambele parti apasand bine cu palmele si se tin la frigider 15-20 de minute.Apoi se trec prin ouale batute,din nou prin cereale si pesmet si se tin la frigider pentru cca 30 de minute.
Se prajesc in ulei incins la foc mediu pe ambele parti sau se coc la cuptor daca doriti sa fie dietetice...
Se pot pastra in congelator impachetate in folie...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii